Pasākumi

 

Sestdiena, 15. Octobris 2011

POWER OF FLOWER

Šajā vakarā uz kluba lielās skatuves urbāno mūzikas stilu GURU un viens no mūsdienu videodeju aizsācējiem Latvijā - DJ Vento. Savā pasākumu sērijā „Video Tour" Vento ir apmeklējis jau vairāk kā 16 Latvijas pilsētu naktsklubus, ballītes papildinot ar zināmiem un mazāk zināmiem mūzikas video. Tas tiek nodrošināts, savienojot plašu atskaņotājus, pulti, datoru, projektorus un ekrānus. Vento skaidro: "Tehniski tas ir sarežģītāk, kā ierastajās ballītēs, bet priekš apmeklētājiem tas ir ļoti interesanti - miksēju un skrāpēju plates,- līdz ar dziesmu video, tas atspoguļojas arī ekrānos." Just effects, no defects!

T2 zonā, apburošā un Tonuss apmeklētāju iecienītā DJ STELLA ar stilīgiem un atpazīstamiem CLUB-house ritmiem.

Kā jau liecina pasākuma nosaukums, - turpināsim priecāties par aizvadīto - burvīgo vasaru, ziediem; tērpsimies puķainos tērpos un izbaudīsim svelmīgo TONUSS atmosfēru!

Un te pats galvenais: POWER OF FOLLOWER!!! :

VISIEM TONUSS LAPU SEKOTĀJIEM DRAUGIEM.LV UN FACEBOOK.COM, kuri būs pieteikušies kluba apmeklējumam – IEEJA BEZ MAKSAS (kā reģistrēties viesu sarakstā? - vnk atbildi apstiprinoši šeit:

http://www.draugiem.lv/clubtonuss/polls/

vai

http://www.facebook.com/pages/Tonuss/112346205496086

Iesaki arī draugiem un ballēsimies KOPĀ! - ja aptaujā esi balsojis "", "Like" vai "Ja būs iespēja, NOTEIKTI!", pie ieejas klubā VNK uzrādi personu apliecinošu dokumentu ..UN ja Tavs vārds un uzvārds dokumentā atbilst draugiem.lv vai facebook.com profilā norādītajam - WELCOME 2 The CLUB! - par baltu velti!

Guestlist tiks publicēts līdz 15.10.2011. Tonuss lapās soc. tīklos.. - iespēju robežās apziņosim arī personīgi.. bet SEKO!!! 

Klubs atvērts no plkst. 23:00. Ieeja: dāmām Ls 2, kungiem Ls 3, ar flaeri līdz plkst. 24:00 BEZ MAKSAS.(VIESU SARAKSTĀ IEKĻAUTAJIEM, - protams, FOR FREE!!!

http://www.draugiem.lv/clubtonuss/

http://www.facebook.com/pages/Tonuss/112346205496086

Ieeja no 18 g.v.

Klubs „Tonuss”, Jelgava, Uzvaras iela 12.

Āre.. - šeit arī šī vakara GUESTLIST.. - Tonuss sekotāji, kuri pieteikušies   http://www.draugiem.lv/clubtonuss vai http://www.facebook.com/pages/Tonuss/112… ) un šovakar ABSOLŪTI PAR VELTI nāk un bauda burvīgi <-> trakulīgo TONUSS atmosfēru!

Šovakar NOTIEK: http://www.tonuss.lv/2/Notikumi/news/304/